За нас

Изработени с много любов, кутиите на BabyBox подаряват щастие и съхраняват спомени! Направи уникален персонализиран подарък за новородено, бебешки рожден ден, погача, кръщене или др. Избери красивите дизайнерски кутии BabyBox със сет от страхотни бебешки продукти или ръчно изработени играчки и албуми. А за още по-съкровено преживяване, ние ще персонализираме кутията с името и датата на детенцето. Ако искаш да съхраниш най-безценните предмети на своето мъниче, ние ще изработим персонализирана кутия от висококачествени материали с много любов и внимание към детайла.

Защото вие създавате спомени, а ние ги запазваме!

Кутии

Кутиите BabyBox са изработени от високакачествени материали, с уникален дизайн и ръчна декорация. Можете да изберете от три вида материали:

  • мукава - твърд и устойчив картон (корица на книга) -луксозни кутии с различни дизайни, които могат да бъдат закупени със сет от 6 продукта, както и без. Различни видове - ръчно декорирани или с готов дизайни.
  • дърво - ръчно декорирани кутии с различни дизайни, които могат да бъдат закупени със сет от продукти, както и без сет. Идеални за персонализация с отпечатване на снимка върху дървото, както и с изписване име или дата на раждане.

Кутиите могат да бъдат изработвани и по персонална заявка с отпечатване на снимка, надписване на име или дата на раждане. Направете запитване на сайта или се свържете с нас за повече информация.

Продукти

Кутиите BabyBox съдържат различни бебешки продукти, подбрани според пола на бебето. Разполагаме с различни сетове, които включват:

  • биберони Lorelli
  • чесалки за зъбки Lorelli
  • дрънкалки Lorelli
  • играчка Amek Toys - от текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето
  • Бодита Puan Baby - 100% памук
  • Бебешки пантофки

Освен готовите бебешки сетове, на сайта можете да откриете и разнообразие от ръчно изработени албуми, картички и играчки.Всеки един ръчно изработен продукт, можете да добавите към персонализираните ни кутии.

Ако искате да промените сета в кутията, свържете се с нас.

 

Последвай ни в Instagram

babybox_bg